avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt elev militar într-una din școlile militare din ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt elev militar într-una din școlile militare din tara pentru ...

Sunt elev militar într-una din școlile militare din tara pentru o perioada de 2 ani. Am 23 de ani și am un copil dintr-o relație anterioara
pentru care am plătit pensie de întreținere pana luna trecuta, menționez ca am lucrat pana pe 30 septembrie 2020. Întrebarea mea este, sunt obligat sa mai plătesc pensie de întreținere, atâta timp cât sunt elev și nu am venituri? Solda mea este 100 de lei lunar.

Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:49, 9 Noiembrie 2020
Da.calculat la venitul minim pe economie.si copilul trebuie sa trăiască din ceva, nu credeți? Dacă mama ar motiva ca nu are servici ...ca e la studii..ce ati face?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt elev la o școală militara cu durata de studii ... VasileSTB VasileSTB Bună ziua! Sunt elev la o școală militara cu durata de studii de 2 ani. Am un copil căruia îi plătesc pensie de întreținere 25% din minimul pe ... (vezi toată discuția)
Perioada de cotizatie pilu_1967 pilu_1967 M-am angajat prima data in campul muncii la 01.04.1985 intr-un combinat. Dupa un an si 4 luni de munca am fost admis la o scoala militara, pentru 2 ani, unde ... (vezi toată discuția)
Calcul punct pensie PETRUPOMPILIU PETRUPOMPILIU Anexa 8,Legea 263/2010,va rog sa-mi explicatii ce reprezinta aceasta?. MULTUMESC. (vezi toată discuția)