avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Se mai poate depune declaratie rectificativa pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Se mai poate depune declaratie rectificativa pentru anul 2019

Buna ziua,
Se mai poate depune declaratie rectificativa in cazul unui PFA, pentru anul 2019, in luna noiembrie 2020, pentru ca s-a gresit punctul I.4: Stabilirea impozitului anual datorat pe venitul net anual impozabil realizat din activitati independente si drepturi de proprietate intelectuala, impuse in sistem real ? Mai exact s-a trecut gresit la puctul 2: CAS datorata- s-a luat si CASS in calcul, rezultand punctul 5: Total impozit anual datorat mai mic.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: costica_zanc@yahoo.com , utilizator 12:18, 10 Noiembrie 2020
Da. Sigur ca puteti depune rectificativa pentru a corecta ceva in acea declaratie.
Modelul actualizat al declaratiei unice din august 2020, nu mai are rubricile cu bonificatii, in declaratia initiala s-a beneficiat de bonificatii, plata impozitului pe venit, CAS si CASS s-a facut cu bonificatii. Acum la completarea declaratiei rectificaive pe anul 2019 , se pierd bonificatiile? Sumele de plata datorate din rectificare se fac pierzand bonificatiile?
Mulumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica bonificatie erori nuc23 nuc23 Am depus declaratia unica in 2019, venituri sub salariul minim, cu optiunea sa platesc CASS (sanatatea). Am depus declaratia unica cu venitul estimat pe anul ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica persoana fizica xman_ghio xman_ghio Buna seara, va rog sa ma ajutati cu cateva nelamuriri legate de impozitul pe venit persoane fizice si depunerea declaratiei unice. In cursul anului 2019 am ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa ContSters471013 ContSters471013 Buna ziua, Mi-am deschis si eu un PFA cu norma de venit (cod caen 9511) in 22.02.2018. La deschidere am depus declaratia 220. Ce declaratii trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)