avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua Mă interesează dacă există o ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua Mă interesează dacă există o reglementare imperativă ...

Bună ziua
Mă interesează dacă există o reglementare imperativă pentru alegerea viceprimarului unei comune!
Întreb acest lucru fiindcă primarul în funcție și reales, refuză să convoace adunarea consiliului local!
Dacă,cumva există,ce măsuri ar putea fi luate împotriva primarului și de către cine?
Vă mulțumesc anticipat pentru înțelegere!

Alte discuții în legătură

Demisie viceprimar sinai sinai VA SALUT,AM SI EU O INTREBARE;IN LOCALITATEA MEA DE DOMICILIU PE DATA DE 16 NOIEMBRIE VICEPRIMARUL A DEMISIONAT DIN FUNCTIE,AS DORII SA STIU CARE SUNT PASII ... (vezi toată discuția)
Post viceprimar vacant. termen maxim ptr realegearea unui nou viceprimar? jmkr jmkr Buna ziua! Presupunem ca postul de viceprimar a devenit vacant din diferite motive (penale, medicale, demisie, etc). Care-i termenul maxim in ptr realegerea ... (vezi toată discuția)
Cum se alege viceprimarul unei localitati? MARIANA CODRUT MARIANA CODRUT buna ziua, doresc sa va intreb cum se alege viceprimarul unei localitati ?? cu ce numar de voturi trebuie sa fie ales din total consilieri alesi ??? votul ... (vezi toată discuția)