avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Aș vrea să aflu cum aș putea recupera ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele ...

Bună ziua. Aș vrea să aflu cum aș putea recupera numerele de înmatriculare, respectiv talonul. Venind dintr-o țară Europeană, spre România, în Ungaria mi s-au ridicat numerele și talonul având inspecția ITP expirată. Am primit o hârtie în limba maghiară cu drept de circulație până în Ungariei cu România. Ce aș putea face în acest caz, pentru a-mi putea recupera numerele și talonul ? O zi buna în continuare! Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Ionuț , utilizator 21:45, 21 Martie 2022
Ionut și mie mi-sa întâmplat același lucru mi-au luat numerele și talonu și a zis ca le trimit în termen de 1 luna și nu au venit cum trebuie sa procedez

Costel Traian fer a scris:

DlGoe a scris:

Rugaminte: sa ne spuneti cand va trimit ungurii tablele si talonul!

Da. Vă las răspuns. . Ei au spus două săptămăni . Acum aștept

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua daca mi sa luat talonu auto pt lumini trebui sa ma ... Crap Crap Buna ziua daca mi sa luat talonu auto pt lumini trebui sa ma duc in Rar pt verificare lumini sau ma verifica total la tot si de unde pot ridica talonu dupa ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si am depasit cu 3 zile termenul de 90 de ... Lixw Lixw Am cumparat o masina si am depasit cu 3 zile termenul de 90 de zile pentru schimbarea talonului al meu fiind confiscat ulterior in trafic, Am plătit ... (vezi toată discuția)
Talon + placute de inmatriculare retinute Dexter11 Dexter11 Buna ziua. Am si eu o problema in legatura cu [b]Talonul[/b] si [b]Placutele de inmatriculare[/b] a unei masini inmatriculate in [b]Anglia[/b]. Deci, ... (vezi toată discuția)