avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chitanta de mana
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chitanta de mana

Poate fi considerata proba judiciara o bucata de hartie pe care apare semnatura mea si un text adaugat ulterior(din care reiese ca as fi primit niste bani), desi eu n-am semnat niciodata asa ceva?Semnatura este a mea.Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: gabone2008 , utilizator 18:13, 28 August 2010
Puteti demonstra ca acel test a fost scris ulterior?
Si inca ceva.....cum ati semnat aceea "bucata de hartie " aiurea? Pana la urma, ce ascundeti?
Pentru a primi un raspuns corect prezentati situatia exact....
Dar ati primit bani imprumut, nu?
~ Conținut șters la cerere ~
gabone2008 a scris:

Poate fi considerata proba judiciara o bucata de hartie pe care apare semnatura mea si un text adaugat ulterior(din care reiese ca as fi primit niste bani), desi eu n-am semnat niciodata asa ceva?Semnatura este a mea.Va rog sa ma ajutati.

O plangere penala impotriva acelei persoane care s-a folosit de datele personale ale dvs.!
depinde, inscrisul respectiv poate fi probat si cu martori.

Alte discuții în legătură

Imprumut - inscris liubcic_1988 liubcic_1988 am scris pe o coala de hartie faptul ca ma oblig sa dau o suma de bani unei persoane (nu am precizat termenul) ,fara martori si fara notar. are valoare ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu reclamatie la politie viodn viodn Exista posibilitatea de a fi reclamata la politie [ chiar de catre un politist ] din cauza intarzierii platii unei sume de bani, imprumutate de la acesta [cu ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala adriana.chiritescu adriana.chiritescu Buna seara, Sunt chemata in instanta de angajator pentru daune-interese.Fiind sarbatorile nu am posibilitatea sa discut cu un avocat in amanunt dosarul si ... (vezi toată discuția)