avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am făcut o plângere penală în 15 septembrie și nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am făcut o plângere penală în 15 septembrie și nu am primit ...

Am făcut o plângere penală în 15 septembrie și nu am primit nicio noutate până în prezent de la niciun organ al legii. Ce aș putea face pentru a mă asigura că plângerea a fost înregistrată și stadiul în care se află? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: stepanadrian , utilizator 22:40, 11 Noiembrie 2020
Nu vreau sa va dezamagesc dar or sa treaca ani nu luni pana o sa fie solutionata plangerea dvs.Daca stiti nr de dosar și secția unde a fost repartizată mergeți macar o data pe luna peste polițist și presați,întrebați stadiul lucrărilor etc.
Mulțumesc. Am trimis o cerere și la inspectoratul județean de poliție. Voi merge la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul pentru rezolvarea unui dosar de furt Cotunadaniela Cotunadaniela Mi s.a furat telefonul din buzunar. Care este termenul de soluționare al dosarului? 30,60 de zile? (vezi toată discuția)
Dosar penal Alinanicolae Alinanicolae Buna ziua.M-ar interesa cum pot afla daca in urma unor plageri penale la o sectie de politie s-a intocmit dosar penal si daca acesta a fost trimis la Parchet. ... (vezi toată discuția)
Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)