avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, se poate face o conventie civila pt ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, se poate face o conventie civila pt prestari servicii ...

Buna ziua, se poate face o conventie civila pt prestari servicii cu o companie din Italia? In ce conditii, si ce impozit am eu de platit la stat in urma bonusului respectiv? Multumesc. Mentionez ca activitatea mea se rezuma la merchandiser ocazional si in urma realizarilor primesc un bonus
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2020
brincova, utilizator

Alte discuții în legătură

Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)
Contract colaborare ptr.persoana pens.anticipat puideurs puideurs Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, ca in atitea alte dati, cu urmatoarea situatie: poate o SC sa incheie un contr.de prestari servicii cu o pers. fizica (care ... (vezi toată discuția)
Formele legale de angajare personal de catre asociatii de proprietari si impozitele ce trebuie platite George Staicu George Staicu Care este [b]varianta de contract cea mai avantajoasa [/b]pentru asociatia noastra pe baza careia putem angaja un pensionar (proprietar in cadrul asociatiei ... (vezi toată discuția)