avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua.In 2009 am iesit la pensie ,la limita de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua.In 2009 am iesit la pensie ,la limita de varsta in ...

Buna ziua.In 2009 am iesit la pensie ,la limita de varsta in sectorul militar..Din 2011 am ineput sa lucrez iarasi ,intr-o societate civila.Din necunoasterea legii nu am solicitat recalcularea pensiei militare,anual,fapt ce mi-a creiat un anumit prejudiciu.In 2019 m-am pensionat in sectorul civil,implinind varsta de 65 ani,pt cei aproape 9 ani.Cum si unde pot cere recalcularea anuala a pensiei ,pentru fiecare an lucrat?

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! daca am iesit la pensie (pensie militara de serviciu) ... Tronariu Tronariu Buna ziua! Daca am iesit la pensie (pensie militara de serviciu) in 2017 si de atunci lucrez pana in prezent, perioada lucrata dupa pensionare cum o valorific, ... (vezi toată discuția)
Militar in rezerva - pensionare barbos barbos Sunt militar in rezerva si doresc sa aflu cand si in ce conditii pot sa beneficiez de pensie. Am vechime efectiva in M.Ap.N. de 15 ani si 3 ani scoala ... (vezi toată discuția)