avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Daca am iesit la pensie (pensie militara de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Daca am iesit la pensie (pensie militara de serviciu) ...

Buna ziua! Daca am iesit la pensie (pensie militara de serviciu) in 2017 si de atunci lucrez pana in prezent, perioada lucrata dupa pensionare cum o valorific, unde solicit recalcularea sau calculul doar pentru aceasta perioada (Casa de Pensii militara sau civila), cand, la ce varsta (65 ani cat este acum limita de varsta la barbati sau pot si la cat am acum, 57?). Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:57, 11 Ianuarie 2025
Pensie de limita de varsta din sistemul public la implinirea varstei de 65 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea ... DimitriP DimitriP O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea armatei, beneficiaza de pensie militară de serviciu, a primit si solde compensatorii, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt pensionar militar din septembrie 2012 cu pensie ... sebiTM sebiTM Buna ziua, Sunt pensionar militar din septembrie 2012 cu pensie stabilita în baza legii 263/2010. Prima decizie de pensionare a fost actualizata prin ... (vezi toată discuția)