avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua! Soțul meu este condamnat la 2 ani si 10 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua! Soțul meu este condamnat la 2 ani si 10 luni pentru ...

Bună ziua! Soțul meu este condamnat la 2 ani si 10 luni pentru influențarea declarațiilor. El a executat 10 luni in arest la domiciliu și 9 luni arest preventiv, acum se află în detenție de 5 luni! Comisia din penitenciar a admis liberarea condiționată iar acum urmează instanță pe 26-11-2020. A îndeplinit toate condițiile,muncește,datoriile civile sunt toate plătite,este prima abatere... ce șanse credeți că are pentru a îi admite si instanta liberarea condiționată?
Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2020
Anelisse darius, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anelisse darius , utilizator 14:19, 12 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Va avea avocat ales, avem caracterizare dela locul de munca unde a muncit precum ca va fii reangajat cand va fii liberat.

Av. Liviu Voinea a scris:

Sanse foarte mari.
Va avea un avocat din oficiu pentru liberare conditionata,luati legatura cu el si prezentati orice inscrisuri din care sa reiasa ca va avea unde sa locuiasca,sa munceasca cand va fi eliberat.
Deasemenea sa demonstrati ca au fost achitate obligatiile civile in totalitate.

Ultima modificare: Joi, 12 Noiembrie 2020
Anelisse darius, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de eliberare conditionata claele claele buna seara as vrea sa stiu si eu ce conditi se poate indeplini la o cerere de eliberare conditionata, sau ce cereri se pot face, la o pedeapsa de 2 ani si care ... (vezi toată discuția)
Eliberare sub control judiciar oanapyty oanapyty Buna ziuua.o intrebare sper sa primesc niste raspunsuri care sa le pot intelege. sotul meu este incarcerat din 1octombrie2013 dupa arestu preventiv 29 de ... (vezi toată discuția)
Liberarea condiționată Simonadobrin Simonadobrin Sotul meu e arestat pt conducere fara permis. In octombrie face fractia de 2/3.va putea cere eliberarea condiționată?poate primi amânare?are 10 luni de ... (vezi toată discuția)