avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua. Sunt functionar public intr-o primarie ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua. Sunt functionar public intr-o primarie dintr-o comună ...

Buna ziua. Sunt functionar public intr-o primarie dintr-o
comună avand functia de politist local clasa a-III-a grad profesional asistent. Vreau sa promovez in clasa I pe acelasi grad profesional, asistent. Problema mea este ca in momentul in care am aplicat pe postul de functionar public aveam deja studii superioare finalizate iar postul a fost pe studii medii. In legea functionarului public 57/2019 este specificat: pentru a fi promovat in clasa I trebuie ca,
cursurile superioare sa fie terminate dupa angajarea pe post de functionar public. Intrebarea mea este: angajatorul, respectiv primaria prin primarul in functie vrea sa imi transforme postul din clasa a -III -a in post clasa I, in cadrul carei legi si articol trebuie sa ma incadreze? Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua!in baza carei legi si carui articol pot solicita trecerea ... VERO80 VERO80 Buna ziua!in baza carei legi si carui articol pot solicita trecerea de pe un post de referent pe un post cu studii superioare avand in vedere ca intre timp am ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad si promovare in clasa bogdan77m bogdan77m Buna ziua, am urmatoarea situatie: In cadrul primariei exista 4 functionari publici (executie) care de ani buni (7,8 ani) nu au fost promovati, acestia fiind ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)