avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Am o cunostinta care si-a dat demisia si se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Am o cunostinta care si-a dat demisia si se afla in ...

Buna ziua. Am o cunostinta care si-a dat demisia si se afla in cele 20 zile lucratoare preaviz doar ca in aceasta perioada are si concediu medical (altul decat pentru Covid). Intrebarea mea este daca i se prelungeste perioada de preaviz cu durata cat are medicalul? s dori si nr articolului si legea respectiva. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 13 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
I se prelungeste perioada de preaviz cu durata cat are medicalul ... art.81 alin.6 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii - preaviz: concediu medical si drepturi salariale alinaleu70 alinaleu70 Buna seara. As dori sa va intreb daca dupa prezentarea demisiei dintr-o functie de conducere, in timpul preavizului de 45 de zile drepturile banesti ale ... (vezi toată discuția)
Codul muncii -demisia la zi andre80andre andre80andre ma intereseaza sa stiu daca pot inainta demisia la zi,cu toate ca in contractul indiv de munca scrie de preaviz 15 zile calendaristice? si ce inseamna 15 zile ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz irina.andrei irina.andrei Buna ziua, as dori sa stiu daca concediul de odihna afecteaza perioada de preaviz. Situatia este dupa cum urmeaza: am concediu de odihna (10 zile ... (vezi toată discuția)