avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara. Am o intrebare, referitor la scoala de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara. Am o intrebare, referitor la scoala de motociclisti ...

Buna seara. Am o intrebare, referitor la scoala de motociclisti pentru permis categ. A1. Este posibil ca un candidat la examenul pentru obtinerea permisului de conducere pt Motociclete din categ. A1 sa faca 2 sedinte a cate o jumatate de ora in oras, dupa care urmeaza examenul? Ce poate invata acel candidat in o jumatate de ora de condus in oras? Si atunci ne intrebam de ce sunt atatea accidente in care sunt implicati motociclistii? Nu din cauza faptului ca instructorii nu_si dau interesul ca sa invete elevul cat mai mult si bine, astfel incat cand va iesi in trafic sa fie in stare sa se descurce?

Alte discuții în legătură

Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Conducere fără permis. cum să mă comport optim în caz că sunt oprit de poliție și cum mă pot apăra? ContTemporar ContTemporar Salut tuturor, Sunt student in strainatate si am picat de 3 ori examenul de traseu. Fiind plecat mult timp din tara, scoala mea de soferi a expirat; mai ... (vezi toată discuția)
Salut , accident moto cu victime , motociclistul e ok politia ... Bms21 Bms21 Salut , accident moto cu victime , motociclistul e ok Politia a fost anunțată a doua zi și s-a reținut permisul pana la solutionarea cazului(dosar pen. ... (vezi toată discuția)