sunt mama intr-un divort cu minori,m-am despartit de sotul meu pt ca ma lovea si facea asta de fata cu copiii,un baietel de 5 ani si o fetita de 3 ani,si am plecat cu copiii la mama de la casa parintilor lui,de la tara am plecat la resita,pentru a nu ii mai puteam tine pe copii intr-o casa plina de certuri zilnice intre mine,sotul si parintii lui.a incercat sa ne inpacam dar a vazut ca nu reuseste si a zis ca s-a resemnat.dar a inceput sa ne urmareasca si intr-o dupamasa am iesit cu copiii in oras,dupa ce au vorbit cu tatal lor la telefon,pentru ca i-am permis sa tina legatura cu copiii,si sotul meu a venit cu un prieten de-al lui cu masina si s-a oprit langa noi pe strada s-au dat jos amandoi din masina si au inceput sa traga de mine si de copii sa ne bage in masina.a reusit sa ii ia pe copii pentru ca le-am dat eu drumul ca tragea ingrozitor de tare de ei si au plecat.eu am ramas cu mama mea pe loc si am sunat la politie.pana a venit politia au venit si ei inapoi,soferul a dat copiii jos din masina si a fugit,ramanand acolo doar sotul.atunci am spus la politie ce sa intamplat atunci si pana atunci,si dansii au spus ca trebuie!... sa cadem la o intelegere de comun acord in legatura cu copiii sa stea si la mine si la el,si asa am facut.dar dupa ce i-am dat pe copii a doua oara la el nu a mai vrut sa ii aduca inapoi.din 12 noiembrie eu nu am mai vazut copiii si nu am mai vorbit cu eu doar foarte putin la tel,in ultima vreme deloc.am inaintat si divortul,si ordonanta presedeniala dar nu am facut nimic in acelasi timp,penrtu ca ordonanta presedentiala s-a amanat cu trei saptamani,urmand sa avem o noua infatisare dupa sarbatori.am fost si la politie la judet dansii au spus ca nu pot sa faca nimic pana la hotararea instantei,si inteleg.dar am cateva intrebari si v-as ruga di tot sufletul sa imi raspundeti daca puteti:1de ce se mai numeste ordonanta presedentiala de urgente daca,am inaintat-o in data de 17 noiembrie si primul termen de infatisare a fost dupa trei sapt in 14 dec si s-a amananat parca fara a se lua in considerare cazul? 2de ce au spus domnii de la politie ca trebuie sa cadem la o intelegere si cand sotul meu nu s-a mai tinut de cuvant nu au mai putut sa faca nimic pentru mine nici macar sa mearga cu mine sa imi vad copiii,pentru ca singura nu puteam sa merg ca ma tot ameninta? 3ce solutie as mai avea mai repede de ordonanta presedentiala?,pentru ca ia zapacit de cap pe copii si a reusit cumva sa ii convinga ca eu nu ii mai iubesc si ca i-am parasit pentru un alt barbat,lucru valabil doar in mintea lui,si nu mai am nici o lagatura cu copiii nici macar la telefon si imi este foarte dor de ei.va multumesc!
Cel mai recent răspuns:
mather , utilizator
07:04, 29 Decembrie 2009