avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Contract de vanzare cumparare intre mine (persoana ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Contract de vanzare cumparare intre mine (persoana fizica) si primarie

Cumparare autoturism second hand de catre primarie.
Buna seara. Sunt persoana fizica si am un autoturism second hand de vanzare. Am fost contactat de o primarie dintr-o comuna, ca vor sa imi cumpere autoturismul. Au spus ca vor sa facem contract de vanzare cumparare intre mine (persoana fizica) si primarie. Iar plata se va face in contul meu bancar.
Este legala treaba asta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Costin Vlad , utilizator 18:33, 15 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Ok, eu vand masina legal. Dar ce se poate intampla in caz ca nu este legal ce face primaria? Se poate indrepta impotriva mea vreo institutie a statului? Eventual sa dau banii inapoi si sa imi dea masina?
~ Conținut șters la cerere ~
Ok. Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"comercializare" masini max blue max blue Buna seara, as avea o intrebare legata de vinderea unei masini. Am achizitionat o masina second hand de la o firma din Romania, firma care la randul ei a ... (vezi toată discuția)
Atacare contract vanzare cumparare autoturism folosit chis remus chis remus salut.am si eu o problema mare pot sa zic si am nevoie de ajutor...sa va explic cum sta treaba.am postat pe un site de tranzactii auto un anunt de vanzare a ... (vezi toată discuția)
Urgenta! cumparatorul a semnat contractul si s-a razgandit doar.eu doar.eu am vandut masina second hand cu contract de vanzare cumparare tipizat (ex alb, roz, verde semnat de ambele parti) am primit banii, am predat masina , talonul ... (vezi toată discuția)