avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara Am fost prins de radar cu 150 km/h și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara Am fost prins de radar cu 150 km/h și mi-au reținut ...

Buna seara Am fost prins de radar cu 150 km/h și mi-au reținut permisul pentru 90 de zile am primit dovada cu drept de circulație 15 zile...după care am fost văzut pe camerele de supraveghere la volan întocmindu-mi dosar penal art 335 alin2 întrebarea mea este pot sa mai obțin dovada sau sa îmi fie restituit permisul dosarul acum a ajuns pe instanța.va mulțumesc și aștept îndrumări deoarece existența mea mi-o câștig prin Șofat!!!!
Cel mai recent răspuns: Patraulea11 , utilizator 10:13, 18 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Cat dureaza procesul penal veti avea dreptul de conducere suspendat.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Cat dureaza procesul penal veti avea dreptul de conducere suspendat.

Domnu avocat va rog frumos îmi puteți explica și mie o vecina dea mea este in aceiași situație ca și a mea iar după mai multe încercări a obținut dovada de circulație
~ Conținut șters la cerere ~

Av. Liviu Voinea a scris:

Sigur nu este in aceeasi situatie ...
Avand in vedere ca dosarul dvs este deja in faza de judecata va ma spun o data,angajati urgent un avocat.
Vecina nu va poate reprezenta,si sansele sa va fie ANULAT permisul sunt serioase.

Problema este ca sunt recidivist dar fără abateri la regimul rutier este pentru prima data când ma confrunt cu o asemenea speța iar in legătura cu vecina mea are dosar ca a condus cu permis suspendat numai ca dosarul ei nu este pe instanța in rest tot dosar penal are și ea

Alte discuții în legătură

Buna seara am condus cu permisul suspendat și poliția sa sesizat ... Patraulea11 Patraulea11 Buna seara am condus cu permisul suspendat și poliția sa sesizat din oficiu fără sa fiu oprit de poliție m-au văzut pe camerele de filmat din zona mi-au ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat bogdandragos bogdandragos Buna seara. Am avut permisul de conducere suspendat pentru 30 de zile, am condus in aceasta perioada si cu ocazia unei vizite la politie am recunoscut ca am ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! am si eu o problema daca ma puteti ajuta sau mai ... stefania8211 stefania8211 Buna seara ! Am si eu o problema daca ma puteti ajuta sau mai exact indruma . Pe data de 20.07 am condus o motocicleta pe o distanta de 400-500 m . Posed ... (vezi toată discuția)