avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara am condus cu permisul suspendat și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara am condus cu permisul suspendat și poliția sa sesizat ...

Buna seara am condus cu permisul suspendat și poliția sa sesizat din oficiu fără sa fiu oprit de poliție m-au văzut pe camerele de filmat din zona mi-au făcut dosar pentru conducere cu permisul suspendat acum urmează sa expire cele 90 de zile decand mi-a fost suspendat permisu.O sa îmi primesc permisul sau îmi pot da dovada pana la soluționare ,ce cai de atac am sa îmi pot lua permisul înapoi? Bănuiesc ca fără o hotărâre judecătorească nu îmi poT opri permisul Eu l-am avut suspendat pt Viteza și m-au vzt pe camere când am condus bănuiesc ca beneficiez de prezumția de nevinovăție?
Cel mai recent răspuns: Patraulea11 , utilizator 16:59, 30 Octombrie 2020
Nu aveti variante, cat dureaza solutionarea dosarului penal aveti dreptul de conducere suspendat, o sa va elibereze dovada fara drept de circulatie. Pentru celeritate, angajati-va avocat si stabiliti cu el strategia apararii.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu aveti variante, cat dureaza solutionarea dosarului penal aveti dreptul de conducere suspendat, o sa va elibereze dovada fara drept de circulatie. Pentru celeritate, angajati-va avocat si stabiliti cu el strategia apararii.

Pai îmi angajez avocat dar dacă nu îmi poate rezolva cu permisul eu vreau sa găsesc o varianta
Poate ar trebui sa va ganditi in primul rand la raspunderea penala si pe urma la permis, oricum in legatura cu permisul nu veti gasi ”variante”.

Poate ar trebui sa va ganditi in primul rand la raspunderea penala si pe urma la permis, oricum in legatura cu permisul nu veti gasi ”variante”.

Fapta care o am este de la 6luni la 3 ani sau amenda eu am fapte concurente am executat 1 an și 8 luni cam ce-ar mai putea sa îmi dea?daca Mi-ar da 2 anii spre maxim pedeapsa este executata

Domnu avocat cunosc pe cineva cu aceiași situație ca a mea și a primit dela procuror dovada dea circula!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am fost prins de radar cu 150 km/h și mi-au reținut ... Patraulea11 Patraulea11 Buna seara Am fost prins de radar cu 150 km/h și mi-au reținut permisul pentru 90 de zile am primit dovada cu drept de circulație 15 zile...după care am ... (vezi toată discuția)
Când îmi recapăt permisul? fanicababanu fanicababanu Am fost oprit într-un sat cu alcoolemie de 0.69 în aeru expirat. Prima proba de sânge 1.40 a doua 1.2o. Politia mia suspendat permisul. Am primit o dovada ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis de conducere dupa incetarea procesului penal George83 George83 Sunt absolut scarbit de incompetenta si birocratia care o gasesti la Politia rutiera... Nu stiu pe cine sa intreb si unde sa ma duc...nimeni nu iti spune ... (vezi toată discuția)