avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca vand locuinta in luna decembrie pot sta in casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca vand locuinta in luna decembrie pot sta in casa toata perioada ...

Daca vand locuinta in luna decembrie pot sta in casa toata perioada iernii?
Ma protejeaza legea? Care este perioada legala de a parasii locuinta dupa ce ai semnat contractul de v/c?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:29, 14 Noiembrie 2020
Doar daca cel ce cumpara este de acord si se mentioneaza asta in contract. Eventual in schimbul unei chirii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020
Neali, utilizator
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta e culmea adică să vindeți și imobilul și daca se poate sa stati și pana la primavara gratis(protejat de lege)In mod normal cumpărătorul.ar putea fi de acord cu careva saptamani-o lunanpt a avea timp sa va mutați în alt imobil,greu de crezut că ar accepta o perioadă mai lungă de timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul proprietar vrea să mă evacueze ROTARIt400@GMAIL.COM ROTARIt400@GMAIL.COM BUNA. ZIUA. .MA NUMESC ROTARI TOADER.SUNT DIN SUCEAVA. AM URMATOAREA INTREBARE AM INCHIRIAT UN APARTAMENT CU 2 CAMERE IN CU O CHIRIE DE 900LEI(180)EURO+ ... (vezi toată discuția)
Case nationalizate crissss crissss ce se intampla cu chiriasii care nu au cumparat si locuiesc de mai bine de 40 ani in imobil?multumesc! (vezi toată discuția)
Evacuare Anonim122 Anonim122 Buna seara, acum un an am inchiriat un apartament. Proprietara imobilului nu a vrut sa facem acte la ANAF decat daca noi plateam. Am mers cu dumneaei la ... (vezi toată discuția)