avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, Vreau sa inchiriez un autovehicul de la o ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, Vreau sa inchiriez un autovehicul de la o firma. Proprietarii ...

Buna ziua,

Vreau sa inchiriez un autovehicul de la o firma. Proprietarii au avut in trecut probleme cu chiriasii si acum nu mai dau talonul in original, decat o copie pe e-mail. Este legal? Ce sa fac? Sa accept asa ceva?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract inchiriere daca nu sunt proprietar florintermure florintermure Buna ziua, Am si eu o intrebare. S-au mai bine zis o situatie. Tatal meu este plecat din tara si are in proprietate un apartament pe care l-am dat in ... (vezi toată discuția)
Contract intretinere apartament terentetalharu terentetalharu Buna ziua, Vreau sa închiriez un apartament cu 3 camere unei firme pentru 2 angajați. Chiria este de 350 euro/luna. Pentru întreținere vrea sa facem un ... (vezi toată discuția)
Fostul proprietar doreste copie dupa civ vlivius1 vlivius1 Buna seara, Recent am achizitionat o masina second-hand. Dupa 2 saptamani de la data inscrierii fostul proprietar m-a sunat si m-a rugat daca pot ... (vezi toată discuția)