avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbarea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbarea permisului de conducere

Daca mama mea este in posesia unui buletin de identitate cu valabilitate nelimitat
si vrea sa-si schimbe permisul pentru ca ii expira in curand trebuie sa-si schimbe si buletinul in carte de identitate ?
Cel mai recent răspuns: Aurelian Cîcu , Consilier juridic 18:40, 27 Decembrie 2009
Atata timp cat buletinul este valabil nu exista nicio obligativitate sa isi schimbe si buletinul de identitate.Isi poate schimba numai permisul de conducere,desi daca buletinul este din acela de tim vechi,la optiunea sa,il poate preschimba cu o carte de identitate noua.
Daca adresa de domiciliu din buletin si/sau numele de familie i-au ramas neschimbate atunci nu are nici un fel de obligatie sa-si schimbe actul de identitate!B-)
Este obligata sa-si schimbe BI care este cu valabilitate nelimitata la preschimbarea permisului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea permisului auto este obligatorie la schimbarea domiciliului in c.i.? roxanafodor roxanafodor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie preschimbarea auto si a cartii de identitate auto, in cazul schimbarii domiciliului in cartea de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului alex90tca alex90tca Buna dimineata,am si eu o intrebare daca ar putea cineva sa ma ajute cu un raspuns.Parintii mei au cumparat in anul 2003 un apartament,respectivii adica vechii ... (vezi toată discuția)
Daca se preschimba cartea de identitate ( la termen ) , este ... Danut57 Danut57 Daca se preschimba cartea de identitate ( la termen ) , este necesara si schimbarea permisului auto? (vezi toată discuția)