avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legislatie constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legislatie constructii

Buna ziua,
Construiesc un gard mai atipic. E din beton (cu fundatie solida, stalpi si centura). El separa o bucata din curtea mea, Aceasta ii revine prin dezmembrare fiului meu care are aici in lucru o casa (p+1). Acest gard vine perpendicular pe gardul dintre noi si un vecin. Vecinul spune ca acest gard, fiind din beton, ar trebui sa nu se apropie mai mult de 60 cm de proprietatea lui. Intre noi si proprietatea lui exista un gard de plasa cu fundatie de beton, construit integral pe proprietatea noastra, doar de noi. Vecinul nu a contribuit cu nimic la constructia lui. Exista o lege care m-ar putea lamuri in acest sens? Multumesc!
=
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020
citiasi, utilizator

Alte discuții în legătură

Gard intre proprietati sandua sandua Pentru imprejmuirea proprietatii, cu acordul verbal al vecinului am hotarat construirea gardului. Astfel, fundatia a fost turnata 10 cm pe proprietatea mea si ... (vezi toată discuția)
Gard construit lipit de cel al vecinului; mai trebuie acordul acestuia? catinf catinf Buna ziua. Doresc sa construiesc un gard pe o fundatie lipita de cea a gardului existent, fara a atinge gardul vecinului. Pentru autorizatie, mai trebuie ... (vezi toată discuția)
Cum pot obliga pe cel care mi-a deteriorat un bun sa mi-l repare? ... magdalenamatei magdalenamatei Cum pot obliga pe cel care mi-a deteriorat un bun sa mi-l repare? Buna seara Am construit un gard din caramida cu inaltimea de 3,20m (fundatie de beton, ... (vezi toată discuția)