avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am câteva întrebări,dacă ați putea sa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am câteva întrebări,dacă ați putea sa ma ajutați ...

Bună ziua! Am câteva întrebări,dacă ați putea sa ma ajutați cu niște răspunsuri, as fi recunoscător!
În urma cu 2 ani de zile am provocat un accident rutier, urmează sa fiu condamnat pentru ucidere din culpa si vătămare corporala.
Întrebarile mele ar fi:
Sunt șanse sa primesc o condamnare cu suspendare ținând cont ca sunt la prima abatere, mi am recunoscut în totalitate vina etc, ma poate obliga instanta sa plătesc pensie alimentara, ținând cont ca au rămas 2 copilași minori ?
Pe lângă banii pe care îi vor primii familile, din partea asigurării, voi fi obligat sa cotizez si eu cu bani?
Poate instanta sa imi dea între 1-5 ani fără drept de conducere sau la dosarele penale de genul acesta ma pot apuca de permis dupa 1 an de la rămânerea definitiva?

Mulțumesc...

Alte discuții în legătură

Despagubire ucidere din culpa rca laurpetre laurpetre am fost condamnat intr-un dosar pt ucidere din culpa in urma unui un accident din anul 2008.victima un batran de 95 de ani.condamnarea definitiva a fost in ... (vezi toată discuția)
Dovada de conducere - refuzata de tribunal lory_cki lory_cki buna ziua, fratele meu a fost implicat acum 2 ani si 2 luni intrun accident rutier ( a intrat cu masina intr-un copac de pe margine adrumului dupa ce i-a ... (vezi toată discuția)
Dovada permis-penal elmauss elmauss va salut! sunt intr-un proces pentru vatamare corporala din culpa. m-i sa eliberat dovada de permis. intrebarea ar fi urmatoarea : s-a dat o sentinta la ... (vezi toată discuția)