Buna ziua. .Doresc sa intreb cum pot lupta contra unei infractiuni de furt de catre administraorul asociatiei de proprietari. Am trimis citirea apometrelor pe adresa de wattsapp a d-lui administrator aratand un consum de x la apa rece si un consum de 4 m la apa calda ,dar in loc sa inregistreze citirea acesta a inregistrat un consum de 9m.Aratand-ui aceasta problema acesta a jusificat ca a fos o eroare consatand intr-o confuzie intre cifre ,iar in urmatoarea luna situatia se va reglementa.Desi am instintat si presedintele aceiasi asigurare avand si din partea acestuia precum ca problema se va reglementa.Au trecut doua luni si totul a ramas ca la inceput.Vreau sa intreb daca politia are aributii spre rezolvare acestei situati deoarece stiu ca primaria nu se implica.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Fapta prezentata de catre dv nu intruneste elementele si conditiile si nupoate fi incadrata drept infractiune
Administratorul de imobil este angajatul asociatiei de proprietari,cu limita de competenta de executie dispozitii,in vigoare,hotarari ale adunarii generale,decizii ale presedintelui si ale comitetului executiv
Aveti variantele ,fie sesizati oficial presedintele de asociatie cu solicitarea de dispunere masuri in sarcina administartorului de imobil pentru inregistrare reala a index consum utilitati,fie la termenul stabilit pentru comunicare index consum utilitati comunicati index diferenta intre cel eronat inregistrat si cel real
Autoritatea politiei nu are in competenta si nu se implica in solutionarea de astfel de situatii