Am avut o ruda care a stat in apartamentul meu 2 ani de zile. Aceasta nu a dat citirea apometrelor lunar la administratie. Administratorul a trecut pausal 10m de apa rece si 8 de apa calda, asta in conditiile in care media era de 2-3 m cubi per apartament cu 1-2 persoane. Am constatat acum ca este posibil sa fie platiti in jur de 100m apa rece si 80-90 de apa calda. Cum se poate regla aceasta situatie? Va multumesc pentru raspunsuri
Situatia este foarte complicata.
Adresati cerere asociatiei si sa le.solicitati ce vreti.
Probabil ca va trebui sa apelati la avocat si sa va judecati daca nu se rezolva amiabil.
Procesul este insa complicat fiind atipic.
Regularizarea indexului scriptic-real este la latitudinea asociatieid e proprietari
Daca asociatia de proprietari nu se implica in regularizare care implica efort suplimentar,dv urmeaza ca in urmatoarele luni sa comunicati index micsorat astfel incat intr-un interval sa ajungeti la situatia reala
NU E LA LATITUDINEA asociatei sa regleze daca vrea sau nu. E evidenta contabila.
SE REGLEAZA obligatoriu simplu prin comunicarea indexului real.
Asociatia va primi astfel un index mai mic decat au dansii in evidentele lor.
Puteti simplu sa cereti care sunt ultimele valori ale indexilor aflate la dansi in evidenta.
Pana veti ajunge sa comunicati un index mai mare decat valorile dansilor se pune 0 la consum.
Vedeti ca faptul ca nu comunicati indexul nu face decat sa va mai treca dansii o medie sau o diferenta(intre sumele indexilor locatarilor care au dat si contorul general) de consum dupa cum este regulamentul asociatiei.
Asaca nuuitati sa dati indexul lunar.
Citire apometre
Matyas
Buna ziua. In blocul in care locuiesc se face o asa numita autocitire a apometrelor. Luna trecuta am omis sa citsc contoarele de apa si sa transmit datele ... (vezi toată discuția)
Consum pausal
adela c
buna. problema mea este urmatoarea:
In luna ianuarie cand s-a citit contorul la apa nu am fost gasita acasa(luna in care se si platea taxa de citire), ... (vezi toată discuția)