avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incompatibilitatea unui viceprimar.
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incompatibilitatea unui viceprimar.

Bună seara, am o întrebare legata de incompatibilitatea unui viceprimar.
Aceasta persoana este titulara unei întreprinderi individuale și are în curs un proiect cu fonduri europene. Ce poate sa facă în acest caz, sa renunțe la II pentru a nu fi incompatibil, sa își treacă tot pe persoana fizica sau poate sa transforme în IF acest II și ulterior sa iasă din aceasta?
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Functia de primar este sau nu compatibila cu calitatea de comerciant? mihutan mihutan as dori sa stiu daca functia de primar este sau nu compatibilia cu titular de pfa, intreprindre indiv sau familiala? multumesc! (vezi toată discuția)
Lntreprindere familiala viceprimar tinutz tinutz buna ziua, am firma inteprindere familiala impreuna cu sotia,din anul 2007 comert, intrebare: sotia a fost aleasa viceprimar,daca este obligatoriu sa iasa ... (vezi toată discuția)
Modificare tip firma: e posibila transformarea din srl in intreprindere individuala? califar califar buna seara! este posibil ca dintr-o firma S.C. .... S.R.L., , sa faci o INTREPRINDERE INDIVIDUALA ? daca da, atunci cum?, (vezi toată discuția)