avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Bună ziua , Am fost filmata fara sa fiu informata ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Bună ziua , Am fost filmata fara sa fiu informata nici verbal ...

Bună ziua ,

Am fost filmata fara sa fiu informata nici verbal nici scris ,s au ca aceste materiale se vor difuza ,crezand ca este vorba doar de o discutie privata- acesta fiind si motivul pentru care am stat de vorba cu ei despre situatii personale din viata mea .(materialul a fost difuzat)
Am facut plangere la anspdcp.

Ce pot face legal ?

Multumesc,
Ultima modificare: Duminică, 15 Noiembrie 2020
carmen_marine, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmen_marine , utilizator 09:38, 15 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua , am fost filmata fara sa fiu informata nici verbal ... carmen_marine carmen_marine Bună ziua , Am fost filmata fara sa fiu informata nici verbal nici scris ,s au ca aceste materiale se vor difuza ,crezand ca este vorba doar de o discutie ... (vezi toată discuția)
Preluare film youtube mfdunhill mfdunhill buna ziua, in cadrul unui buletin de stiri de pe statie TV din Romania a fost difuzat un material video filmat de mine si postat pe canalul meu de youtube. ... (vezi toată discuția)
Fotografii facute pe ascuns - dreptul la imagine doru2k6 doru2k6 Buna! am si eu o intrebare Daca un baiat a facut poze unei fete in timp ce dormea, aceasta fiind goala, evident fara acordul ei, ce risca acesta?. Acum ... (vezi toată discuția)