avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua , pot trimite factura/ proforma pe whatsapp ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua , pot trimite factura/ proforma pe whatsapp la client ...

Buna ziua , pot trimite factura/ proforma pe whatapp la client ? Sau trebuie trimisa pe mail sa fie mai ok ?
Chiar am nevoie de un răspuns , clientul a spus sa i-o trimis pe whatapp ca este ok și așa .
Cel mai recent răspuns: goldstar9 , utilizator 21:22, 15 Noiembrie 2020
aveți un contract? ce scrie acolo referitor la comunicări? există precedent de comunicare pe whatsapp cu acel client? sunt comunicări electronice și legea nu distinge între whatsapp și email sau alte tipuri de mesagerie. dacă aveți acordul expres al partenerului, puteți transmite așa. solicitați expres o confirmare a primirii și acceptării facturii.
Nu avem contract.Am purtat o discutie telefonica cu el si a zis ca este de-acord sa plateasca si sa ii las pe whatapp factura proforma .Discutia nu a fost inregistrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabil cu protecția datelor personale Doinitza58 Doinitza58 Buna ziua, Va rugam sa ne spuneti daca pentru o gradinita particulara este nevoie sa desemnam un responsabil cu protecția datelor personale in conformitate ... (vezi toată discuția)
Factura transmisa prin email office.carmen office.carmen Un partener de afaceri caruia pana de curand obisnuiam sa ii expediem facturile prin posta,pentru prestari de servicii,ne-a comunicat ca de acum inainte sa i ... (vezi toată discuția)
Publicitate nesolicitata - cum scap de ea? darian72 darian72 Primesc zilnic zeci de mesaje publicitare pe adresa de email. As dori sa nu mai primesc aceste mesaje. Daca ma inregistrez intr-un registru gen \\\\" no call ... (vezi toată discuția)