avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara,as avea si eu o intrebare si as aprecia ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara,as avea si eu o intrebare si as aprecia amabilitatea ...

Buna seara,as avea si eu o intrebare si as aprecia amabilitatea persoanei/persoanelor care imi vor raspunde: Am primit sentinta de inchisoare cu suspendare 2 ani si din pacate ghinionul a facut sa fiu depistat din nou la volan sub influenta substantelor psihoactive (THC). Care sunt sansele sa primesc doar amenda penala si sa nu primesc sentinta de inchisoare cu executare?
Cel mai recent răspuns: Matei D , utilizator 22:10, 15 Noiembrie 2020
Nu vad cum sa va estimeze cineva sansele reale fara sa cunoasca exact situatia de fapt. Oricum, individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
am fost prins la volan fara permis sub influenta ,cazul s-a finalizat de curand iar sentinta a fost de 2 ani cu suspendare si ore in folosul comunitatii,acum am fost prins la volan sub influenta dar avand permis si mi s-a intocmit dosar penal. As vrea sa stiu cam care ar fi sansele si ce posibiltati sunt de a nu primi pedeapsa cu executare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducerea unui autovehicul sub influenta substanțelor Alin987 Alin987 Bună ziua. Am o nelămurire ce ma macină de ceva timp. Am condus mașina sub influenta unor substanțe interzise. Din câte mi-a spus politia era canabis. Au ... (vezi toată discuția)
Condus autoturismul sub influenta alccool fekete terez fekete terez Buna ziua Ce pedeapsa primeste daca au iesit 1,5 alcoolism in sange condus o autoturisme. Multumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca sunt recidivist pe condus sub influenta, iar ... spikeealex spikeealex Buna ziua. Daca sunt recidivist pe condus sub influenta, iar prima condamnare este de un an si 6 luni cu suspendare, exista vreo sansa sa primesc amenda penala ... (vezi toată discuția)