avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Stâlp electricitate pe terenul meu. Bună ziua. Am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Stâlp electricitate pe terenul meu. Bună ziua. Am achiziționat un teren pe care este un stâlp ...

Bună ziua. Am achiziționat un teren pe care este un stâlp de electricitate, rețeaua de 220 traversând în diagonala terenul. Vecinul ce mi a vândut terenul își alimentează gospodăria lui din spatele parcelei mele. Care este procedura de a muta stâlpul de pe teren pentru a construi în viitor și dacă toate cheltuielile îmi revin mie. Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2020
constantine79, utilizator

Alte discuții în legătură

Imbunatatire parcela GermanAlex GermanAlex Posed un teren A. Alaturi vecinul are parcela B. Intre parcele trece un cablu electric pe stalpi. Conform PUZ nu se poate construi nimic mai aproape de 13 m de ... (vezi toată discuția)
Indepartare cabluri electrice aeriene care traverseaza proprietatea cata.bogdan cata.bogdan Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoara situatie: un cablu aerian de curent face legatura intre stalpul din fata portii mele si vecinii din dreapta brazdand ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumpărat un teren care are un stâlp de electricitate ... antoella antoella Buna ziua! Am cumpărat un teren care are un stâlp de electricitate ce alimentează casa din spatele terenului ( proprietarul casei ne-a vândut terenul din ... (vezi toată discuția)