avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imbunatatire parcela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imbunatatire parcela

Posed un teren A. Alaturi vecinul are parcela B. Intre parcele trece un cablu electric pe stalpi. Conform PUZ nu se poate construi nimic mai aproape de 13 m de reteaua electrica. Eu doresc sa mut cablurile prin pamant. Vecinul a spus ca nu vrea sa contribuie pentru ca nu va construi sub limita de 13 m, dar ca un vecin "bun" sunt sigur ca va construi dar putin mai tarziu, dupa ce am facut lucrarea. Cum as putea sa il oblig la plata partii sale, daca peste cativa ani va construi sub aceasta limita?
Ultima modificare: Luni, 19 Februarie 2018
GermanAlex, utilizator

Alte discuții în legătură

Cablu electric pe teren Numaratoare Numaratoare Buna si multumesc anticipat de raspuns.Am un teren de 600 m pe care doresc sa contruiesc P + 1 dar pe o diagonala trece un cablu electric de la stilpi de ... (vezi toată discuția)
Drepturile proprietarului privind existenta unui stalp de electricitate pe teren gratiela65 gratiela65 Buna ziua In anul 2005 am cumparat o casa cu terenul aferent.In gradina casei se afla un stalp de inalta tensiune-17.000kw, care deserveste o gara.O parte din ... (vezi toată discuția)
Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)