avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda stare urgenta- restituire suma
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda stare urgenta- restituire suma

Am achitat o amenda din starea de urgenta și am câștigat în instanță anularea acesteia. Dar in documentul de la judecatorie nu era mentionat restituirea sumei achitate. Mentionez ca am cerut in cerere si restiturea amenzii.
Va intreb ce ar trebui sa fac sa recuperez suma achitata?
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2020
popa_rodica, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare amenda platita - nedepus chitanta in original la instanta MihStef MihStef In urma contestatiei la judecatorie a unui proces verbal de contraventie rutiera, solutia instantei a fost de anulare a procesului verbal si exonerarea ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez amenda platita in 48 de ore daca am castigat plangerea contraventionala? ddianna ddianna Daca platesc amenda in 48 de ore, fac contestatie la procesul verbal de constatare a contraventiei, castig, imi pot recupera banii?Cum? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal de contraventie,obligă intimanta la cheltuieli ... Viorel Olaru Viorel Olaru Anulare proces verbal de contraventie,obligă intimanta la cheltuieli de judecata dar respinge capătul de cerere privind restituirea sumei de 1000 ... (vezi toată discuția)