avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Voi reveni din cic dar punctul de lucru a fost ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Voi reveni din cic dar punctul de lucru a fost desfintat și ...

Voi reveni din cic dar punctul de lucru a fost desfintat și automat și postul meu a fost desfintat. Am făcut o cerere de prelungire a suspendării cim încă o luna. As vrea sa rămân în șomaj deoarece ar trebui sa fac naveta 60 km. As avea nevoie de un model de cerere de incetare a cim cu posibilitatea de intrare în șomaj. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:50, 16 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti cererea de revenire din CCC iar angajatorul va specifica faptul ca postul a fost desfiintat si nu are un alt loc de munca pentru dumneavoastra si aveti dreptul la somaj.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista model de cerere de incetare a cim cu posibilitatea de intrare în șomaj ... intrarea in somaj se poate face numai daca raportul de munca inceteaza in baza unor articole din codul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj dupa ccc? veperope veperope am lucrat 2 ani la o firma,dupa care am nascut si am intrat in cic.Am nascut in 29.09.2010.din cate am inteles postul meu n-a fost ocupat de nimeni dar nici nu ... (vezi toată discuția)
2 suspendari cic ....desfintare punct lucru---somaj? corina.trandafir corina.trandafir Am o angajata care are contract de munca din 2003. In luna iulie 2006 i se suspenda contractul pentru crestere si ingrijire copil , in februarie 2007 se ... (vezi toată discuția)
Sfarsit indemnizatie cresterea copilului pe 2 ani adrianabereczki adrianabereczki Buna ziua!In februarie 2014 imi expira perioada de cresterea a copilului pe 2 ani .Astfel care sunt obligatiile angajatorului?Specific ca am avut inainte de a ... (vezi toată discuția)