avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua, am depus o cerere la primărie ]n vederea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua, am depus o cerere la primărie ]n vederea toaletării ...

Bună ziua, am depus o cerere la primărie în vederea toaletării unui copac din faţa casei de pe spaţiul public deoarece creşte peste cablurile electrice şi d-na de la registratură care înregistrează cererile nu mi-a dat bonul de ordine susţinând că nu este nevoie de bon pentru aşa ceva. Întrebarea mea este dacă registratura este obligată să elibereze bon de ordine pentru orice fel de cerere depusă la primărie sau nu , şi unde pot face reclamaţie. Mulţumesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2020
Michelangelo1, utilizator

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa taie crengile dintre firele de curent? flori54 flori54 Cine trebuie sa taie crengile dintre firele de curent? Am 2 nuci pe domeniul public care acum sunt foarte masivi și ajung printre crengile de curent ... (vezi toată discuția)
Contraventie, amenda taiere copaci de pe proprietate robix robix Buna ziua. Azi am fost pus in fata unei aberatii made in Romania. Am rugat o persoana sa-mi taie salcamii de pe un teren aflat in proprietatea mea si, supriza, ... (vezi toată discuția)
Un copac uscat de pe spatiul public va cadea pe casa mea. in ... msdos85 msdos85 Un copac uscat de pe spatiul public va cadea pe casa mea. In fata casei mele se afla un castan de 8-10 m . E intrea casa mea si linia de alimentare cu energie ... (vezi toată discuția)