avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună ziua, am publicat un volum de poezie şi aş ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună ziua, am publicat un volum de poezie şi aş dori să-l ...

Bună ziua, am publicat un volum de poezie şi aş dori să-l pun la vânzare în librării.
Întrebarea mea este ce acte trebuie să fac la ANAF ca şi autor de carte pentru a fi în legalitate şi ce impozit trebuie să plătesc la stat în calitate de autor de carte. Mulţumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Michelangelo1 , utilizator 17:27, 22 Noiembrie 2020
pana la ANAF, ati intrebat librariile daca accepta sa va vanda cartea daca dvs nu emiteti factura? ce tiraj aveti?
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2020
adriandimitriu, utilizator
100 . Am înţeles că mi le pun în vânzare, doar că îmi trebuie nişte acte de la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am scris două volume de poezie într-un tiraj foarte ... ursu67 ursu67 Bună ziua, am scris două volume de poezie într-un tiraj foarte mic, trebuie să depun declarație de venit la ANAF dacă pun spre vânzare cărțile la vreo ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune neexcusiva, drepturi de autor, impozit DeliaPetrescu DeliaPetrescu Buna ziua, am un SRL prin care tiparim carti in regia autorilor. Practic noi nu functionam ca o editura. Desi furnizam toate serviciile de editare carte ... (vezi toată discuția)
Venituri legale din publicarea unei carti Gabriel50 Gabriel50 Buna ziua, Am scris o carte, eu detin drepturile de autor, ISBN si tot eu discut cu tipografia. Nu ma intereseaza sa lucrez cu o editura, pentru ca nu am ... (vezi toată discuția)