avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună ziua, am scris două volume de poezie într-un ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună ziua, am scris două volume de poezie într-un tiraj foarte ...

Bună ziua, am scris două volume de poezie într-un tiraj foarte mic, trebuie să depun declarație de venit la ANAF dacă pun spre vânzare cărțile la vreo librărie online? Mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O eventuală declarație la ANAF faceti daca încasăti ceva din vânzarea volumelor respective.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am publicat un volum de poezie şi aş dori să-l ... Michelangelo1 Michelangelo1 Bună ziua, am publicat un volum de poezie şi aş dori să-l pun la vânzare în librării. Întrebarea mea este ce acte trebuie să fac la ANAF ca şi ... (vezi toată discuția)
Contract de cesiune neexcusiva, drepturi de autor, impozit DeliaPetrescu DeliaPetrescu Buna ziua, am un SRL prin care tiparim carti in regia autorilor. Practic noi nu functionam ca o editura. Desi furnizam toate serviciile de editare carte ... (vezi toată discuția)
Drept de autor pentru poezii proprii. unde ma adresez pentru publicarea poeziilor? ContSters254934 ContSters254934 Bună seara! Sunt un tânăr de 25 de ani și am scris o sumedenie de poezii care s-ar preta a fi publicate într-un volum. Sunt poezii proprii, scrise de ... (vezi toată discuția)