avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Sunt in somaj din luna august. Mi-am facut un PFA si ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Sunt in somaj din luna august. Mi-am facut un PFA si am inceput ...

Sunt in somaj din luna august. Mi-am facut un PFA si am inceput sa lucrez pentru o companie ca si consultant tehnic. Voi avea prima incasare de venit la sfarsitul lunii noiembrie, inceputul lui decembrie. Incepand cu ce data pierd dreptul la indemnizatia de somaj?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 17 Noiembrie 2020
Incepand cu data de întâi a lunii următoare lunii în care ati realizat, din activități autorizate potrivit legii, venituri lunare mai mari decât valoarea indicatorului social de referință în vigoare (n.m., 500 lei).
Ultima modificare: Marți, 17 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am un pfa se mai poate primi indemnizatie de somaj dupa terminarea facultatii ? Georgiana-Madalina Georgiana-Madalina Am si eu o problema....anul acesta voi termina Facultatea de Stiinte Economice, voi primi somaj daca am certificat de inregistrare...pfa:sorry:? Din august ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare pc_cane pc_cane O persoana aflata in somaj poate incheia un contract de colaborare cu o firma privata? Daca da, in ce conditii? Ce legislatie reglementeaza aceste conditii? (vezi toată discuția)
Cum pot lucra legal pe perioada somajului fara a pierde indemnizatia?! Angelinne Angelinne Mentionez ca momentan sunt in somaj si as dorii sa merg intr-un centru spa sa lucrez citeva ore pe luna si as dorii sa stiu ce modalitate legala as avea de ... (vezi toată discuția)