avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am fost condamnat pt conducere sub ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am fost condamnat pt conducere sub influenta bauturilor ...

Buna ziua, am fost condamnat pt conducere sub influenta bauturilor la 135zile amenda echivalent 2700 lei si 300 cheltuieli judiciare avansate.in caz de neplata se transforma in inchisoare mai exact în 135 zile .Atît a fost scris în hotarîre de judecata. Întrebare mea este : dacă nu a fost spcificat nimic altceva, dupa prezentarea la judecatorie a chitantei de plata a amenzii penale îmi pot redobîndi permisul ? În baza unui document dat de instanta ?va multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ramane definitiva, permisul se anuleaza. Dupa 6 luni de la data achitarii amenzii, puteti sustine examen pentru un nou permis de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare solutie proces vxm vxm Buna ziua! Dupa 2 ani s-a finalizat procesul meu cu privire la conducerea unui autvehicul sub influenta bauturilor alcoolice. Am gresit grav si am recunoscut ... (vezi toată discuția)
Pot ridica permisul ? AndreiDani12 AndreiDani12 Ora estimata: 09:00 Complet: C2 Penal Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere Solutia pe scurt: În baza art. 335 alin.2 Cod penal, cu ... (vezi toată discuția)
Vă rog să mă lămuriți: mi se anulează permisul? Lau79 Lau79 Buna seara, Am primit amenda penala in valoare de 4000 RON mai jos vedeti detalii.Se anuleaza permisul? Ora estimata: 08:30 Complet: P3 penal-cam ... (vezi toată discuția)