avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, sunt pensionar MAI. Sunt angajat cu carte ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt pensionar MAI. Sunt angajat cu carte de munca ...

Bună ziua,
sunt pensionar MAI.
Sunt angajat cu carte de munca 8 ore la o firma si 4 ore la altă firma. Doresc să știu ce sume ar trebui să mi se retina din salariu (salarii) la fiecare firma.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 18 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi se retin toate contributiile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu prenatal emylyc emylyc Buna ziua! In timpul concediului prenatal angajatorul mai plătește cartea de munca? Sunt angajata cu carte de munca pentru un program de 8 ore pe un ... (vezi toată discuția)
Angajare pensionar militar cristian_sf1962 cristian_sf1962 Sunt pensionar militar in conformitate cu prevederile legii nr 223/2015, cu modificarile si completarile ulterioare. Pensia militara a fost determinata doar ... (vezi toată discuția)
Care este cuantumul contributiilor salariale stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea:am lucrat cu carte de munca din 2004 si pana in aprilie 2009 cu norma intreaga , iar din aprilie ... (vezi toată discuția)