avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Cum pot deveni proprietar pe cota parte ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Cum pot deveni proprietar pe cota parte din teren ...

Buna seara. Cum pot deveni proprietar pe cota parte din teren apartinatoare apartamentului cu alta destinatie decit de locuinta de la parterul blocului. sint proprietar al spatiului.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:58, 18 Noiembrie 2020
Nu puteti, e domeniu public.
Depinde de cine este proprietarul acelui teren.
Va uitati dvs. in Contractul de vanzare/cumparare si o sa intelegeti cine este proprietarul.
Daca este proprietate statului, atunci, la construire s-a dat o decizie a cons. local (reprezentantul statului in teritoriu). Aceasta decizie a facut posibla construirea imobilului respectiv, apoi dvs. proprietarii locuintelor sau a spatiilor cu alta destinatie decat locuinta, achitati anual o suma la taxele locale (impozit).
Altfel spus, vedeti cine este proprietarul terenului si discutati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire parcare pe spatii verzi AnaArm AnaArm Buna seara tuturor si multumesc anticipat celor care imi vor raspunde subiectului postat de mine. Ca trec direct la subiect este vorba de construirea unei ... (vezi toată discuția)
Concesionare spatiu in spatele blocului bgdncrst bgdncrst Buna seara! Locuiesc la parter intr-un bloc si in spatele blocului sub geamul meu sunt aprox. 40m2 de spatiu nefolositi. Daca stie cineva ce formalitati ar ... (vezi toată discuția)
Locuri de parcare fotbalistul fotbalistul Astazi am avut cateva neplaceri. 1. As vrea sa stiu si eu daca asociatia de proprietari este implicata in vreun fel in obtinerea locurilor de parcare din ... (vezi toată discuția)