avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara , daca solicit angajatorului sa lucrez part ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara , daca solicit angajatorului sa lucrez part time , ...

Buna seara , daca solicit angajatorului sa lucrez part time , având în îngrijire un copil cu handicap accentuat, salariul care va fi ? Întreg sau redus datorita celor 4 ore lucrate?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Crystyana30 , utilizator 08:42, 18 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Redus datorita reducerii timpului de munca.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporul de handicap Artemiza Bcuculeu Artemiza Bcuculeu Conform HG 751/2018 salariatii incadrati cu grad de handicap grav sau accentuat, beneficiaza, pentru activitatea desfasurata in cadrul programului normal de ... (vezi toată discuția)
Reducerea program de lucru 4 ore morty morty Reducerea program de lucru 4 ore, Buna ziua parinte a unui copil cu dizabilitate incadrat in gradul 1 de handicap in varsta de 11 ani, doresc sa va intreb ... (vezi toată discuția)
Lamuriri privind legea 448 lulita lulita de program redus stiam,am si stat o anumita perioada la program redus de 4 ore ,dar asa vrea sa stiu imi sunt sau nu diminuate drepturile salariale si care ... (vezi toată discuția)