avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratie pe propria raspundere privind functia de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratie pe propria raspundere privind functia de baza Buna ...

Declaratie pe propria raspundere privind functia de baza

Buna ziua,

In prezent am un ctr de munca part-time. Incepand cu 20 noiembrie voi avea unul full time (8h) si unul part time (4 h), angajatori diferiti. Cand trebuie sa depun declaratia pe propria raspundere pentru instiintarea angajatorului cu 4 h, va rog ? Pe una dintre declaratiile pentru angajatorul cu 8h, am bifat ca in luna angajarii (nov 2020) am fost angajat la alta societate. Multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: marianaionescu1 , utilizator 20:08, 19 Noiembrie 2020
Nu se mai depune declaratia pe propria raspundere la angajatorul unde aveti fractie de norma.
Il instiintez verbal ? salariu nu ar trebui sa scada acolo unde am fractie de norma ?
Va referiti la declaratia ca nu mai aveti functia de baza in acea unitate. Eu m-am gandit la altceva.

Da, trebuie declarat unde aveti functia de baza.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Noiembrie 2020
Iulian MANEA, Contabil
In cazul în care activitatea se desfăşoară pentru mai mulţi angajatori, angajatul este obligat să declare numai angajatorului ales că locul respectiv este locul unde exercită funcţia pe care o consideră de bază.
Am inteles, multumesc. Sigur nu trebuie sa declar si angajatorului cu timp partial, altfel si el il va considera job principal ? Imi este teama sa nu apar cu 2 job-uri unde am "functia de baza "
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2020
marianaionescu1, utilizator

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa iliada iliada spuneti-mi va rog,daca ai 2 job-uri,unul full-time si unul part-time se pot primi bonuri de masa de la ambele si in ce conditii.eu nu primesc de la niciunul.de ... (vezi toată discuția)
Buna tuturor.am nevoie de putin ajutor.prea multe surse de informare ... Henriettq Henriettq Buna tuturor.Am nevoie de putin ajutor.Prea multe surse de informare gresite am gasit online.Sunt angajata cu 8h la o firma care si-a suspendat activitatea ... (vezi toată discuția)
Dublu loc de munca full time Incepand cu luna septembrie 05 sunt angajat la 2 firme diferite pentru un program intreg de cate 8 ore (de zi). Cartea de munca a ramas la firma cu jobul mai ... (vezi toată discuția)