avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... În legătură cu publicitatea ședinței de judecată ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

În legătură cu publicitatea ședinței de judecată și relația ...

În legătură cu publicitatea ședinței de judecată și relația cu mass-media. Am o curiozitate. Din ce raționamente, în România, nu este permisă transmiterea în direct a şedinţelor de judecată? Știu că nu ne comparăm cu Statele Unite, dar am văzut că acolo transmit tot felul de procese care acaparează și publicul. Pentru mine ar fi fost interesant să văd procese și din România.
Cel mai recent răspuns: Alena13 , utilizator 12:56, 19 Noiembrie 2020
Nimic nu impiedica o televiziune sa rejoace procese reale, dar cu actori, nu filmate direct.
Ultima modificare: Joi, 19 Noiembrie 2020
tgeorgescu, utilizator


tgeorgescu a scris:

Nimic nu impiedica o televiziune sa rejoace procese reale, dar cu actori, nu filmate direct.


Erica Stefanko on Trial for Murder of Army Vet - Day 3 - Minor Daughter 'GC' Testifies-transmis de
Law & Crime Network o infatiseaza pe inculpata, avocati sau alti martori, fara actori. Asta fiind doar una dintre zile. La ceva de genul ma refeream. :) . Puteti introduce titlul pe youtube sa vedeti despre ce este vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce ati face in urmatoarea situatie? ContSters304069 ContSters304069 Sa presupunem ca ati fi judecator. Inculpatul nu isi recunoaste vina si studiati probele din dosar. Dupa analizarea probelor estimati probabilitatea ca ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru videochat titus_steel titus_steel Buna ziua , am o intrebare preventiva sa adresez Domnilor Avocati . Sa zicem ca o persoana care lucreaza in domeniul video chat , banuiesc ca toata lumea ... (vezi toată discuția)
Manipularea prin mass-media Radu Gabrian Radu Gabrian Efectul mass-media asupra opiniei publice se explica prin influenta directa a continutului sau asupra auditorilor,cititorilor,telespectatorilor sau prin starea ... (vezi toată discuția)