avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... buna seara daca am suspendare 3 ani si in decembrie se ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

buna seara daca am suspendare 3 ani si in decembrie se termina, ...

buna seara daca am suspendare 3 ani si in decembrie se termina, deci am incarcat poza pe facebook cu hitler din gluma am acum plangere penala politia spune ca dosarul e in lucru ce risc acum sa merg la inchisoare ?
Cel mai recent răspuns: Preda201m , utilizator 10:44, 19 Noiembrie 2020
Probabil se va renunța la urmărirea penală, dacă se dovedește că a fost o glumă. Faceți probe în circumstanțiere, adică inscrisuri/martori din care să rezulte că sunteți o persoană serioasă.
Tocmai am vorbit cu Politia a spus ca dosarul e la parchet e in lucru si in cel mai rau iau amenda ca nu se risca suspendarea oare e adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o intrebare, am postat o gluma cu fotografie intr-un grup ... Preda201m Preda201m Am o intrebare, am postat o gluma cu fotografie intr-un grup de facebook fotografia era cu hitler momentan sunt in spania mama mea a primit apel de la politie ... (vezi toată discuția)
Important !!!!! any anytza any anytza buna seara!o ruda de-a mea se ducea la targul saptamanal cu caruta.ca sa ajunga la targ trecea printr-o padure .in drum spre targ prin padure a gasit un lemn ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat Leonard0727 Leonard0727 In data de 08.05.2018 Am fost oprit pentru control de către organele de poliție în care am fost depistat ca am permisul suspendat pe o perioadă de 30 de ... (vezi toată discuția)