avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... BUna ziua, lucrez in cadrul DGASPC la un centru de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

BUna ziua, lucrez in cadrul DGASPC la un centru de Plasament ...

BUna ziua, lucrez in cadrul DGASPC la un centru de Plasament ca asistent social, sunt mama singura cu un copil in varsta de 8 ani, intrebarea mea este daca pot beneficia de Ordonata de Urgenta 147 din 27.08.2020. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Incuviiþare sau stabilire dom.minor sca baloisibaloi sca baloisibaloi Bună ziua stimaţi colegi, Vă rog să vă spuneţi o părere autorizată legată de următoarea speţă. Minor din afara căsătoriei vârsta 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Parinte care si-a abandonat copiii balasu balasu Buna ziua. Am si eu o situatie care mi se pare fara iesire. Sora mea, cu ceva ciocniri cu protectia copilului in trecut, a plecat de cel putin 7 luni de langa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate ... Geo29 Geo29 Buna ziua ,sunt bunica paterna ,tatal este plecat in strainatate la munca ,Respectuos v as intreba in czul in care anunt autoritatea tutelara ce se va intampla ... (vezi toată discuția)