avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In contextul in care din data de 9 noiembrie telemunca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In contextul in care din data de 9 noiembrie telemunca este obligatorie, ...

In contextul in care din data de 9 noiembrie telemunca este obligatorie, poate totusi angajatorul sa cheme la locul de munca un angajat care nu face dovada ca lucreaza de acasa? (expl: respectivul angajat nu se conecteaza la sedintele on-line, nu raspunde la mailuri, nu avem absolut nicio dovada a angajatului ca acesta isi indeplineste sarcinile de munca)
Cel mai recent răspuns: carmen.suciu1 , utilizator 17:03, 19 Noiembrie 2020
In opinia mea, da ... poate angajatorul sa cheme la locul de munca un angajat care nu face dovada ca lucreaza de acasa.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o indrumare. am 4 angajati ... luminita29 luminita29 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o indrumare. Am 4 angajati care lucreaza in telemunca. Activitatea lor consta in lucrul pe calculator, rapoarte, etc. ... (vezi toată discuția)
Posibilă hărțuire florinm. florinm. Bun găsit. Am următoarea problemă: în urma unor disensiuni cu un vecin, legate de ocuparea abuzivă de către acesta a unei uscătorii care este ... (vezi toată discuția)
Președintele a afișat la avizier ca nu răspunde la sesizări ... Albero Albero Președintele a afișat la avizier ca nu răspunde la sesizări trimise pe adresa de mail a asociației de propr(etari chiar dacă sant poze ale acestor acte ... (vezi toată discuția)