avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot primi somaj daca am SRL?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot primi somaj daca am SRL?

Am fost angajat la firma mea, SRL, pana de curand cand s-a dus naibii datorita contextului. M-am dus sa ma inregistrez pentru somaj si angajatii de la ANOFM m-au pus sa semnez o declaratie cum ca nu voi avea venituri mai mari de 500 de lei pe SRL. Am citit conditiile de aplicare ale legii si acolo scrie doar in cazul in care ai ii, pfa, intreprinderi familiale sau alte tipuri de profesii liberale, nicidecum de SRL.

Stie cineva cum e de fapt?
Sau legea e la libera interpretare a oricui?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:40, 19 Noiembrie 2020
Este corect ce ati citit dvs ... acea declaratie pentru SRL nu trebuia s-o semnati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de somaj Bya1990 Bya1990 Buna seara. As dori sa stiu daca mai primesc indemnizatie de somaj (fiind absolventa) daca voi lucra ca zilier pe un post de promoter (2 ore/zi). Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Dreptul la indemnizatia de somaj manuelle manuelle Buna ziua. O persoana care este angajata la un SRL si i se desfiinteaza postul pe care este angajata are dreptul la indemnizatia de somaj daca in acelasi timp ... (vezi toată discuția)
Contract part-time pesticid pesticid Buna seara, Sunt somer indemnizat. Daca semnez un contract de munca part-time si venitul aferent desfasurarii programului nu depaseste 500 lei imi ... (vezi toată discuția)