avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Buna ziua!Am infiintat de curand o Intreprindere ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Buna ziua!Am infiintat de curand o Intreprindere Individuala ...

Buna ziua!Am infiintat de curand o Intreprindere Individuala si lucrez 8 ore la o alta firma,cu contract de munca.Ce contributii am de platit ?
Daca firma la care lucrez vrea sa ma trimita in concediu fara plata pentru o luna,de asemenea ,ce contributii am de platit la II?
Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Ce tip de societate Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Vreau sa infiintez o societate. Principalul obiect de activitate va fi taximetria. Masina exista, va fi trecuta de pe alta societate pe asta. Eu inca nu am ... (vezi toată discuția)
Carte munca necesara sau nu daca ai contracte de colaborare? brandy78 brandy78 Buna ziua, Am urmatoarea situatie si as dori sa stiu cum e mai bine sa procedez. Am incetat contractul de munca cu firma la care lucram si am ramas cu un ... (vezi toată discuția)
Anexa ( conventie) la contractul de munca marinaalexandrescu marinaalexandrescu Buna seara, Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu date clare. Sunt in concediu de maternitate al 3lea an concediu fara plata( am suspendat ... (vezi toată discuția)