avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! As dori sa stiu care este regimul pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! As dori sa stiu care este regimul pentru terenurile ...

Buna ziua!
As dori sa stiu care este regimul pentru terenurile caselor cuplate sau duplexurilor. Mai exact, daca se dezmembreaza o casa in doua locuinte de tip duplex, cele doua case rezultate in urma dezmembarii beneficiaza fiecare de CF separat? Adica proprietarul unei case (unei jumatati) este titularul de drept al imobilului si a jumatatii de curte/teren aferent casei sale? Sau terenul ramane in coproprietate?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Coproprietate teren, situatie speciala magicstar magicstar Buna seara... As dori sa redescriu situatia noastra in speranta unui raspuns lamuritor. Teren detinut de un cuplu, cu autorizatie de constructie pentru a ... (vezi toată discuția)
Alipire teren de impobil cu teren prin prima casa Mario83 Mario83 Buna ziua, am achizitionat duplex cu teren prin programul prima casa, aprox. 300mp si as dori sa mai achizitionez o parte din terenul vecinului aprox. 200mp ca ... (vezi toată discuția)
Locuinta cuplata - duplex obligativitate sorin_970 sorin_970 Mai nou , unele primarii au atribuit terenuri conf. Legii 15/2003 . Aceste terenuri sunt atribuite tinerilor pana in 35 ani pentru construiarea de locuinte ... (vezi toată discuția)