avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate, schimbare job, indemnizatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate, schimbare job, indemnizatie afectata ?

Buna,
Urmeaza sa avem un copil in aprilie 2021 si ne-am decis sa ramana sotul in concediu "de maternitate".
Este afectata indemnizatia primita in vreun fel daca el decide sa schimbe locul de munca in 2020 ? ( fara sa existe discontinuitate intre cele 2 joburi )
Sunt ceva restrictii ? Si daca da, care ar fi acestea ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Yoyo323 , utilizator 15:51, 20 Noiembrie 2020
Nu este afectat dreptul la CCC, ci doar cuantumul acesteia poate fi afectat.
Daca salariile sunt similare, inseamna ca si cunatumul nu este afectat deloc din ce inteleg.
Deci nu ar exista restrictii la nivel de schimbarea angajatorului in cele 12 luni de dinainte de CCC.
Ati inteles corect.
Multumesc frumos pt clarificare.
O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! ca și continuitate în câmpul muncii am 1 an și ... Maria Mozaic Maria Mozaic Buna seara! Că și continuitate în câmpul muncii am 1 an și 11 luni, de două luni m-am angajat la Kaufland și am contract determinat primele 3 luni (de ... (vezi toată discuția)
Ccc după cfp Mariafr Mariafr Bună ziua! După un concediu de creștere a copilului, urmat de o perioadă de câteva luni de concediu fără plată, mai beneficiez de concediu de ... (vezi toată discuția)
Crestere copil IldikoB IldikoB Avem o colega care este in CCC pana in 21 mai 2021 (data la care copilul ar implini 1 an si 11 luni). In momentul de fata colega este insarcinata in saptamana ... (vezi toată discuția)