avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Aveti cumva idee pentru firmele Lubrifin ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Aveti cumva idee pentru firmele Lubrifin Brasov si ...

Buna ziua!

Aveti cumva idee pentru firmele Lubrifin Brasov si Meco SA cine sunt actualii arhivatori si de unde se pot obtine adeverinte privind grupa de munca/sporuri, etc?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:35, 6 Aprilie 2021
1. Pentru Lubrifin SA , incercati aici
[ link extern ]

istoric societate
[ link extern ]

2. Pentru MECO S.A., intrebati la
Directia Judeteana Brasov a Arhivelor Nationale
Adresa: Str. Gh. Bariţiu 34, Braşov, cod 500025, jud. Braşov
Telefon: 0268/475256
Fax: 0268/478742
E-mail: brasov@arhivelenationale.ro
Website: www.arhivelenationale-brasov.ro
Buna Andra.
Ai reusit sa gasesti arhivatorul ptr Meco SA? Daca ai facut rost de adevetinta, TE ROG FRUMOS poti sa imi zici si mie, Ma interesaza ptr tatal meu.
Eu m-am interesat la arhiva Brasov si apare acolo dar numai cu o adresa pe str. Poienelor 2A si atat, nimic mai mult.
Multumesc!
Si inca ceva, Din telefon in telefon am reusit sa vorbesc cu cineva, nu ii stiu numele dar se pare ca lucrat la birouri. Mi-a spus ca arhivele au fost distruse si din cate stie el in ultimi 3-4 ani nimeni nu a mai reusit sa faca rost de adevetinta pentru grupa de munca. Este legal sa fie distrusa arhiva unei firme? Si acum muncitorii cum pot sa mai dovedeasca grupa de munca daca instrisurile in cartea de munca sunt incomplete?
Buna! Din pacare, nici pana acum nu am putut ajunge la arhive. Am descoperit si noi, intr-adevar ca au fost distruse si pana la urma am laut legatura cu cineva de la Mecon care ne-a zis ca utlimul director de la Meco S.A. este acum profesor la Universitatea Transilvania, dar a refuzat cu desavarsire sa ne raspunda la orice mesaj/telefon/ etc.

Singura varianta alternativa ar fi sa mai incercati la ITM, poate poate le-au ramas lor ceva inregistrari cu privire la angajati.

Succes!
ITM-ul nu detine arhiva a fostelor unitati de stat,

Alte discuții în legătură

Unde pot gasi arhiva t.a.g.c.m.r. brasov, antrepriza specializata ... je-je je-je Unde pot gasi arhiva T.A.G.C.M.R. BRASOV, Antrepriza Specializata de Instalatii Montaj si Reparatii Bucuresti, pentru perioada 1986-1989? (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca stie cineva unde se afla ... marin neacsu marin neacsu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca stie cineva unde se afla arhiva S,C Alimentatie publica Brasov? (vezi toată discuția)
Arhiva ciat brasov Pajou georgeta Pajou georgeta Buna ziua,daca aveti in arhiva dv. acte si documente din perioada....01/03/1981. pana la 01/10/1981. ....M- ar intéressant pentru pensie ,sa dovedesc ca am ... (vezi toată discuția)